Diumenge, 9 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Granada programa per primer cop activitats per celebrar el Dia Internacional de la Dona

Els actes començaran aquest divendres, quan des del servei de joventut s’ha organitzat una sessió de tupper sex per a joves de 15 a 25 anys.

El taller té l’objectiu de fomentar una educació sexual sana i responsable, aprendre a conèixer i respectar el propi cos i el dels altres i aclarir conceptes de l’àmbit sexual, així com de la diversitat sexual i de gènere.
El mateix dia 8 de març tindrà lloc l’acte més destacat del programa, amb la primera trobada de dones de la Granada. Aquest pretén ser un espai on dones del poble amb diferents inquietuds i estils de vida puguin compartir la seva experiència, amb l’objectiu de reconèixer les dones com a creadores actives i difondre experiències inspiradores i de referència per a tothom.
La xerrada comptarà amb la presència de Núria Salán, doctora en ciència dels materials i enginyeria metal·lúrgica i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, que farà l’exposició “L’enginy (in)visible”, amb exemples de dones científiques i inventores que han existit al llarg de la història i que han estat invisibilitzades.
Els actes commemoratius acabaran amb l’obra de teatre “W.I.T.C.H.”, de la companyia Les Fugitives, que recrea un grup feminista que va existir a finals dels anys 60 a Nova York i que es manifestaven vestides de bruixes, de color negre, amb faldilles llargues, escombres i barrets, i feien conjurs per reclamar la igualtat social i econòmica de la dona. La seva trajectòria va ser curta, però els seus missatges i les seves accions de teatre de guerrilla han perdurat fins a dia d’avui.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: