Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia Internacional projecta el documental ‘La Maleta de Marta’ en el marc del 8 de març

El film tracta la història d’una dona que va estar a punt de morir en mans del seu marit després de que aquest l’atropellés i l’apunyalés 16 vegades.

Aquesta setmana han començat els actes programats per a commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i un d’ells ha estat la projecció a la Sala Zazie del documental ‘La Maleta de Marta’ sobre una dona que va estar a punt de morir en mans del seu marit després de que aquest l’atropellés i l’apunyalés 16 vegades. L’organització d’aquest acte ha estat a càrrec d’Amnistia Internacional Penedès.
El documental està centrat a Espanya que és el lloc on succeeix aquesta agressió però també a Àustria, un país en el que la situació vers les dones és encara pitjor, segons comenta Solis. El film dóna veu també a homes violents i maltractadors a través de la figura d’un psicoterapeuta austríac que ajuda aquests homes a abandonar la violència masclista i analitza les possibles causes.
Amnistia Internacional treballa en diverses campanyes de lluita per les dones a nivell global. Una d’elles és la campanya ‘No más piedras’ que busca evidenciar els obstacles que es troben les dones quan són agredides o maltractades. Obstacles que interposa, per exemple, la policia o els hospitals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: