Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Anna Gual publica un nou llibre i tanca la seva trilogia

Anna Gual publica un nou llibre i tanca la seva trilogia

L’editorial LaBreu Edicions acaba de publicar el poemari Altres semideus, el darrer llibre de la poeta vilafranquina.

El volum és el tercer de la trilogia Arrel Trinitat, encapçalada pel llibre Molsa i continuada per El tubercle. Ambdós títols, publicats al 2016, van tenir molt èxit de crítica i públic, i varen merèixer els prestigiosos premis Bernat Vidal i Tomàs a Mallorca i el Senyoriu d’Ausiàs March a València, respectivament.

La trilogia, com explica la seva autora, és un investigació que defensa la importància de les coses minúscules que passen inadvertides al nostre voltant. La poeta, en aquesta trilogia, converteix els elements més petits en divinitats, elaborant una panoràmica que va d’allò més terrenal a allò més celestial, parlant de la vida, la mort i les pulsions més primàries.

El proper dijous 28 de març a les 8 del vespre, Anna Gual presentarà el poemari Altres semideus a la llibreria L’Odissea de Vilafranca. L’acte serà conduït per la crítica literària Anna Tomàs i l’editora Ester Andorrà i comptarà amb un recital de la pròpia autora. Aquesta serà la primera de moltes altres presentacions pel territori català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: