Dimarts, 23 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Anna Gual publica un nou llibre i tanca la seva trilogia

Anna Gual publica un nou llibre i tanca la seva trilogia

L’editorial LaBreu Edicions acaba de publicar el poemari Altres semideus, el darrer llibre de la poeta vilafranquina.

El volum és el tercer de la trilogia Arrel Trinitat, encapçalada pel llibre Molsa i continuada per El tubercle. Ambdós títols, publicats al 2016, van tenir molt èxit de crítica i públic, i varen merèixer els prestigiosos premis Bernat Vidal i Tomàs a Mallorca i el Senyoriu d’Ausiàs March a València, respectivament.

La trilogia, com explica la seva autora, és un investigació que defensa la importància de les coses minúscules que passen inadvertides al nostre voltant. La poeta, en aquesta trilogia, converteix els elements més petits en divinitats, elaborant una panoràmica que va d’allò més terrenal a allò més celestial, parlant de la vida, la mort i les pulsions més primàries.

El proper dijous 28 de març a les 8 del vespre, Anna Gual presentarà el poemari Altres semideus a la llibreria L’Odissea de Vilafranca. L’acte serà conduït per la crítica literària Anna Tomàs i l’editora Ester Andorrà i comptarà amb un recital de la pròpia autora. Aquesta serà la primera de moltes altres presentacions pel territori català.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
02:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar
02:45
40 hectàrees
Converses

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: