Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Gual presenta el seu premiat poemari ‘Les Ocultacions’ al pati del Vinseum de Vilafranca

L’obra va guanyar fa poc més de tres setmanes la 45ena edició del premi Miquel de Palol 2022 que convoca anualment la Fundació Prudenci Bertrana.

L’escriptora vilafranquina Anna Gual ha presentat al Vinseum el seu darrer poemari que porta per títol ‘Les Ocultacions’. El treball de Gual recorre els llocs ocults de la geografia personal de la mateixa autora i intenta posar llum als misteris de l’existència revelats amb energia i amb intensitat lírica.

L’escriptora va presentar el poemari la setmana passada a Barcelona i ara ho ha fet a Vilafranca, la seva ciutat natal. ‘Les Ocultacions’ es va publicar a principis d’aquest mes d’octubre en el que és el vuitè treball poètic de la penedesenca al llarg de la seva trajectòria.

Des de 2008, quan va publicar ‘Implosions’ i fins aquest 2002, la poeta ha guanyat sis premis. A més del Miquel de Palol, s’ha endut els premis Bernat Vidal o Cadaqués.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: