Diumenge, 15 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Circell de Moja fa una Xocolatada Solidària per a la investigació del càncer infantil

Coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil aquest divendres, 15 de febrer, es realitzen arreu del país xocolatades solidàries per a obtenir fons per a la investigació del càncer infantil.

Sota el lema “Taca’t pel càncer infantil” són ja 647 les xocolatades confirmades que organitzen entitats d’arreu del territori, especialment des de les escoles. Per segon any consecutiu hi participarà l’escola Circell de Moja, que en la xocolatada del curs passat va assolir recaptar 406 euros per a Sant Joan de Déu. Aquest 2019 aquesta dolça i solidària cita serà a partir de dos quarts de 5 de la tarda del dia 15, amb un donatiu de 2 €. Per a fer-la possible, s’ha comptat amb la col·laboració de l’escola, de la Botiga de la Sílvia, del forn de pa Rius i de l’empresa Ausolan, encarregada del servei de menjador de l’escola.
A més de l’escola Circell, també han confirmat que faran la seva xocolatada solidària les escoles de la Ràpita, Arrels dels Monjos, la Granada, Sant Martí, Guardiola, Ordal, Les Fonts de Gelida, l’institut de Sant Quintí, els centres Jacint Verdaguer i El Carme de Sant Sadurní, i la Fundació L’Espiga a Vilafranca.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus

Penedès Televisió

09:15
El brot
Thomas Bernhard - Neus Canyellas
09:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: