Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Projecte Mir’ arriba al Local Nou de Moja aquest diumenge en el marc de la Roda de Teatre

‘Projecte Mir’ arriba al Local Nou de Moja aquest diumenge en el marc de la Roda de Teatre

Aquest diumenge a les 18.30h, al Local Nou de Moja, hi ha una nova actuació de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

‘Projecte Mir’, de Jordi Santasusagna, torna a Olèrdola després de la seva estrena. Els grups de teatre Arrel i El Folre, tots dos del municipi, interpreten aquesta peça sobre el vell mite heroic de Mir Geribert. En un format de teatre document, entre la història i la ficció, ‘Projecte Mir’ imagina què podria passar si el mític Mir Geribert, Príncep d’Olèrdola, tornés a viure al segle XXI, en ple desplegament del procés per la independència de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: