Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cultivare tindrà unes etiquetes creades amb una instal·lació artística a la mateixa vinya

Des del primer dia els vins Cultivare, de Domènech Vidal, han apostat per oferir una imatge lligada a la cultura i l’activitat artística.

Un exemple en són les seves etiquetes que en la primera anyada es van fer amb una performance on dos ballarins les pintaven amb els seus cossos dansant sobre unes 5.000 etiquetes.
Com explica el responsable de comunicació de Vallformosa, Carles Gala, ara s’ha actuat sobre 14.000 etiquetes amb una màquina creada per a la ocasió per l’estudi de Ladissenyadora.
En una performance en una de les seves vinyes al municipi de Vilobí, s’ha mostrat com es feia aquest procés de creació de les noves etiquetes. Una instal·lació en què uns pinzells penjant d’unes verges de raïm i seguint els impulsos de l’aire pintaven les etiquetes que passaven per sota. Raimon Benach, de Ladissenyadora, explicava que s’havia volgut seguir amb la inspiració i el lligam amb les arts dels primers anys.
Aquesta iniciativa va servir per crear dons unes etiquetes que de fet són una obra d’art única i que ajudaran a donar personalitat ja des de la imatge gràfica a aquests particulars vins de Domènech Vidal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: