Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma Obrim el Molí d’en Rovira convoca una manifestació a la plaça de la Vila

Veïns de la plataforma van participar dilluns a la tarda en una reunió que des de l’Ajuntament es va proposar al veïnat del Molí d’en Rovira.

Segons un comunicat de la plataforma la reunió va durar dues hores i es va poder parlar de tots els temes. Es va evidenciar, però, que es poden millorar aspectes, i l’interès dels veïns en participar dels projectes que afecten el barri i a ser informats i consultats d’una manera més transparent i democràtica.
La “Plataforma Obrim el Moli” va expressar la voluntat i la necessitat de continuar amb reunions de treball com aquesta per participar de veritat en un pla de futur per a tot el barri i amb aquest objectiu va reclamar de nou que s’aturi l’aprovació del projecte.
En el comunicat assenyalen que des de la Plataforma temen «que aquesta pressa sigui per satisfer, abans d’un probable canvi de govern, els interessos econòmics dels grans propietaris del barri en detriment de la qualitat de vida dels veïns».
És per això que avui, dimecres, es concentraran a les sis de la tarda davant de l’Ajuntament i reclamaran que s’aturi el projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: