Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La plataforma de veïns i veïnes “obrim el Molí d’en Rovira” organitza un concurs de fotografia

La plataforma de veïns i veïnes “obrim el Molí d’en Rovira” organitza un concurs de fotografia

Amb aquest concurs la plataforma veïnal vol promoure el coneixement del barri, amb un ric patrimoni arquitectònic i passat industrial.

El propòsit d’aquesta iniciativa és donar a conèixer el barri del Molí d’en Rovira de Vilafranca. Les bases del concurs es publicaran el proper dia 19 abril a la web de la plataforma i a les xarxes socials. Els originals es podran entregar fins el proper dia 7 de maig i hauran de ser imatges captades dins del perímetre del barri.

La voluntat del concurs és la de divulgar el ric patrimoni arquitectònic i el passat industrial del barri. Un barri desconegut per molta gent degut a les nombroses barreres urbanístiques que l’aïllen de l’entorn. També es pretén denunciar la preocupació pels grans projectes immobiliaris que poden malmetre irreversiblement els valors ambientals d’aquest barri tan singular.

La plataforma “obrim el Molí d’en Rovira” convida a tothom a participar-hi. L’entrega de premis es farà el proper dia 12 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: