Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Imma Ferret tornarà a encapçalar la llista del PSC a Santa Margarida i els Monjos

L’actual alcaldessa Imma Ferret ha estat escollida com a cap de llista del PSC a Santa Margarida i els Monjos per l’assemblea de militants local.

En un acte públic, amb la presència del 1er secretari dels socialistes catalans Miquel Iceta, celebrat aquest dijous a la Casa de Cultura de Mas Catarro, Imma Ferret, ha quedat proclamada com a candidata per les properes eleccions municipals del mes de maig.

La proclamació es va fer amb un cert misteri. Oriol Torrents va llegir l’acta de l’assemblea, aturant-se abans de dir el nom de la candidata. Aleshores es va projectar un vídeo amb imatges de la gestió dels darrers 4 anys, i tot seguit es va tornar a llegir l’acta i finalment va ser Miquel Iceta qui va pronunciar el nom de la candidata.

Miquel Iceta es va mostrar molt satisfet de la feina feta pel PSC a Santa Margarida i els Monjos, i va ressaltar que sobretot s’ha tractat de treballar per la millora de la qualitat de vida de la gent. Per això va voler ser present en un acte com aquest.

Imma Ferret, de 46 anys, és infermera i llicenciada en Humanitats, vinculada des de sempre al teixit cultural, educatiu, social i musical del municipi, és regidora des del 2006 i actual alcaldessa des del 2011.

Fa un balanç positiu de la feina en aquest darrer mandat.

Ferret afronta la seva tercera legislatura al capdavant del grup socialista, amb una trajectòria que la fa coneixedora de la gestió municipal. Aquest dijous manifestava que es torna a presentar com a alcaldessa amb la mateixa il·lusió i ganes de treballar que el primer dia, al capdavant d’un equip de persones que volen continuar en la millora constant del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: