Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es manifesten demanant que s’aturi el pla urbanístic del Carrer del Comerç

Una vintena de persones s’han manifestat a la plaça de la Vila demanant que s’aturi el pla urbanístic del Carrer del Comerç.

Aquest dimecres a la tarda la Plataforma Obrim el Molí d’en Rovira va convocar una manifestació davant de l’ajuntament de Vilafranca per tal de fer sentir la seva veu, reclamant l’aturada del projecte del pla de millora urbana de la zona del carrer del Comerç. Una vintena de persones es va manifestar darrera una pancarta amb el lema «Aturem l’especulació del pla urbanístic del carrer del comerç. Escolteu-nos». Un dels representants de la plataforma és el Josep Oller, que explica que el col·lectiu es va constituir de forma espontània quan els veïns van conèixer els detalls i la dimensió del projecte. En el període d’exposició pública van recollir signatures en forma d’al.legació, en les que es demana l’aturada.
Apunten que el principal motiu d’aquesta petició és perquè consideren que el govern ha actuat de forma precipitada i sense participació prèvia.
La concentració a la plaça de la Vila es va fer acompanyada de crits demanant que s’aturi el projecte.
El veïns saben que el govern portarà a aprovació definitiva el pla en el ple municipal de dimarts vinent, però no han perdut l’esperança que es pugui canviar l’opinió i retirar el punt de l’ordre del dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: