Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC critica que l’Ajuntament assumeixi la totalitat del cost de les obres del carrer del Comerç

Els comuns consideren que els grans propietaris de la zona haurien d’assumir part dels costos de la reurbanització, i que la decisió política presa per l’equip de govern perjudica la Vila.

Les obres en aquest espai han començat fa uns dies, i el grup municipal de Vilafranca en Comú ha volgut explicar que s’ha posicionat contrari al projecte per diversos motius tècnics i de decisions polítiques de l’equip de govern.

La principal, com explicava la regidora Montse Romagosa, és que no estan d’acord amb que l’Ajuntament assumeixi la totalitat del cost dels treballs. Entenen que els aproximadament 700.000€ de canalitzacions aigua i serveis els assumeixi l’empresa municipal d’Aigües; però critiquen que el milió restant no es repercuteixi en els grans propietaris de la zona que en definitiva ja surten prou beneficiats de les millores que es faran a la zona. Romagosa remarca que són molts diners 1 milió d’€, que es podrien destinar a necessitats socials.

Refermen que en general el projecte del carrer del Comerç és positiu per la vila, tot i que al final consideren que tal com està plantejat acabarà sent una nova línia que separarà Vilafranca en dos, i que la decisió que ha pres l’Ajuntament no és il·legal, però si incorrecte i desencertada des del seu punt de vista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: