Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El ple de Sant Martí aprova l’adjudicació de l’obra de construcció de la biblioteca municipal

El ple de Sant Martí aprova l’adjudicació de l’obra de construcció de la biblioteca municipal

El ple també ha aprovat el conveni de joventut amb el Consell Comarcal i l’addenda econòmica per a l’escola de música, així com un conveni de pla d’ocupació per a dues persones de suport a la brigada.

El passat 31 de gener, els grups municipals del consistori martinenc van donar llum verda a l’adjudicació del contracte de les obres de la biblioteca municipal de Sant Martí. Aquesta aprovació era l’últim pas per culminar la licitació de l’obra, que finalment s’ha adjudicat a l’empresa Bigas Grup per un import de 993.530€. Aquesta inversió està subvencionada a través de les meses de concertació de la Diputació. Van votar-hi a favor tots els regidors, excepte el regidor no adscrit.

Un altre punt destacat de l’ordre del dia va ser l’aprovació, per unanimitat, de l’expedient de contractació de la redacció del projecte bàsic i executiu, estudi de seguretat i salut per a la construcció d’un centre de dia i un nou consultori mèdic al municipi.

Aquestes dues iniciatives formen part dels punts centrals de l’acord de govern per a l’últim any de la legislatura entre el grup municipal del PDeCAT i el grup municipal socialista-MOVEM Sant Martí.

La resta de temes a tractar tenien a veure amb convenis amb el Consell Comarcal: el conveni anual de joventut, l’addenda econòmica per al servei d’escola de música, i un pla d’ocupació de dues persones que donaran suport a la brigada municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: