Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular s’ha acomiadat de l’espai gastronòmic amb una festa durant el dissabte

Els tres integrants del Pàmpol Torrat, encarregats de portar l’espai gastrònomic del Casal Popular des de fa un any i mig, es van acomiadar dels socis, sòcies i amics amb una festa oberta a tothom.

A dos quarts d’una del migdia van obrir les portes amb un vermut electrònic. Durant tot el dia es va aprofitar per acabar de liquidar les existències de vermut, cervesa artesana i cava. L’Aleix Peguera, cap de sala i de barra i component del Pàmpol Torrat, explicava que havien decidit plegar perquè no els sortia econòmicament rendible. Tot i així, Peguera confessava que el balanç era positiu i que se n’havien endut moltes coses bones.

Els Filibusters van ser el grup encarregat de tancar la jornada amb un concert a dos quarts d’una de la matinada, on van estrenar nou repertori.

El Casal Popular de Vilafranca és un espai autogestionat per socis i sòcies. El seu funcionament és assembleari i horitzontal i aglutina activitats de lleure, culturals, socials i polítiques. A més, també és un espai de trobada i reunió de diversos col·lectius i entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: