Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Casal Popular presentarà el seu nou nom durant els actes de celebració del 5è aniversari

El Casal Popular presentarà el seu nou nom durant els actes de celebració del 5è aniversari

El canvi sorgeix de la necessitat de dotar de més identitat pròpia el nom de l’entitat i reflectir-hi el moviment social, polític i comunitari que s’hi ha generat al llarg d’aquests cinc anys de vida.

Després del procés participatiu i creatiu que ha tingut lloc els darrers mesos, el Casal Popular de Vilafranca desvelarà dissabte, 23 de novembre, el nom que l’entitat suma a la seva denominació. Després que en els seus inicis el nom amb més suports fos ‘Casal Popular de Vilafranca’, l’entitat ha decidit sumar ara un nom propi que reflecteixi la seva essència. El nou nom vindrà acompanyat d’un nou logotip.
Els actes de commemoració del cinquè aniversari començaran dissabte a 2/4 d’11 del matí amb un taller obert de Ball de Bot i la pintada d’un mural a la façana del Casal amb la col·laboració del Col·lectiu Gargot. A 2/4 de 12, cita per a les famílies amb infants amb l’espectacle ‘De mi a sol’ de Guida Sellarès, amb cançons de composició pròpia. Al migdia, vermut electrònic amb La Cara B B2B Virkut i, tot seguit, pregó a càrrec del col·lectiu Penedès amb Palestina; un pregó que cada any duu a terme algun dels col·lectius vinculats al Casal. Serà llavors quan es presentarà públicament el nou nom i logotip del Casal Popular.
La celebració dels cinc anys seguirà amb un dinar popular, sobretaula i un Karaoke a les 7 de la tarda. La nit culminarà amb un concert a partir de les 11 amb el grup de rap Zapato y Cordón i la cantautora Mabel Flores, que brinda un directe vital i còmplice, amb fusió d’estils, sons orgànics i un viatge entre l’alegria, el desconsol, l’humor i allò quotidià. Tancaran la nit amb els vinils entre mans The Rigodonians, amb ritmes ballables del Funk a la Bossa, passant pel Calypso, Rythm & Blues, Cumbia, Northern Soul o Spanish Bizarro!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: