Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Als polígons industrials el seguiment de la convocatòria del 21F ha estat inferior

Al centre de Vilafranca eren força les botigues i establiments que tenien la persiana abaixada aquest matí, secundant la vaga.

En canvi a les zones dels polígons industrials la imatge era una altra. Molts aparcaments eren plens de cotxes, senyal que els treballadors havien anat al seu centre de treball. També el moviment de vehicles, camions i furgonetes ha estat força elevat.
El gerent de la Federació d’Empresaris del Penedès i Garraf, Isidre Also, explica que a primera hora del matí hi ha hagut algunes interrupcions de carreteres que poden haver afectat. També que el seguiment de la vaga als centres escolars ha fet reduir la circulació de trànsit, però en canvi als polígons industrials l’aturada no ha tingut tant seguiment.

Al matí no hi havia xifres relatives al seguiment en el sector industrial. També es destaca que la jornada a la comarca de l’Alt Penedès s’ha viscut sense incidents remarcables.
En relació als comerços a Vilafranca hi ha hagut un seguiment força alt al centre, però potser no tant a la resta dels barris. Una aturada irregular que Isidre Also atribueix al fet que, a diferència d’altres vagues generals, els piquets no han estat coercitius.

Isidre Also ha volgut assenyalar també que en aquesta ocasió s’ha tractat més d’una aturada de país, que no pas d’una vaga general obrera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: