Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nombre d’startups al Penedès ha crescut un 15% al 2022

Acció ha fet una jornada a Vilafranca per presentar els objectius de cara al 2030 així com les eines per ajudar les empreses a ser competitives davant aquest context de canvis.

Acció ha fet una jornada aquest dimarts a Vilafranca per presentar els objectius de cara al 2030 així com les eines que posen a disposició de les empreses per ajudar-les a fer accions competitives que necessiten en aquest context de canvis que ha portat la pandèmia o la guerra d’Ucraïna. A la jornada han estat presents unes 80 empreses penedesenques i ha servit per donar a conèixer la diagnosi que s’ha fet per part d’Acció del context empresarial a la Vegueria. El director executiu d’ACCIÓ, Joan Romero, explicava que el territori evoluciona positivament malgrat que encara no estem on voldríem estar.

En el marc de la jornada el director general d’Indústria, Oriol Alcoba, ha donat a conèixer que, el Govern destinarà enguany 200 milions d’euros en ajuts, serveis i programes a la indústria i la competitivitat de les empreses. També s’ha anunciat que enguany es posaran en marxa 5 noves línies d’ajut que estaran dotades amb un pressupost de 13 milions d’euros. Aquestes línies contemplen ajuts per a diferents àmbits: des de la internacionalització, el comerç ‘online’ i el suport a la implantació a l’exterior, una línia de co-inversió per a les primeres fases de les startups i una altra per a la innovació tecnològica.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: