Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un concert amb espectacle de llum va centrar diumenge l’activitat de la Mostra Artística

Fins el 24 de gener la Masia Mas Catarro acull la 35ena edició de la Mostra Artística dels Monjos, que enguany ha augmentat els seus actes paral·lels.

Fins el dia 24 de gener la Masia Mas Catarro dels Monjos acull el que és ja la 35ena edició de la Mostra Artística que s’organitza al municipi. Entre les diferents activitats que s’han previst per commemorar aquesta efemèride, diumenge n’hi havia una que es feia per primera vegada. Com explicava tot just abans del seu inici la tècnica de joventut i cultura Teresa Rovira, es va pensar en oferir un concert que es complementa amb un joc de llums que varien en funció de les peces que s’interpreten, i que pensaven lligava molt bé amb la mostra artística.
Cromatismes és un espectacle que ofereix el grup Neus Mar Quintet, centrat en la música i color amb el que pretenen emocionar al públic a través de grans èxits de tots els temps. Un repertori ordenat segons el color i l’emoció que desperta cadascuna de les peces.
La Mostra estarà oberta fins el dia 24 de gener a la casa de cultura Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos; i Rovira recordava algunes de les propostes de cara a aquests propers dies. Així el dia 18 de gener s’organitza una activitat per a joves, el dia 20 un tast infantil i el dia 24 de gener amb la cloenda el lliurament de premis.
En aquesta 35ena edició de la Mostra s’ha registrat més participació i des de l’Ajuntament s’ha apostat per un canvi d’imatge i algunes millores a la casa de cultura per tal de millorar la presentació de les obres presentades i l’acollida dels visitants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: