Dijous, 14 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove de Vilafranca farà assajos d’hivern pel Penedès, a l’espera de tenir nou local

La colla de la camissa blau cel vilafranquina inicia aquesta setmana els seus assagos, que la portaran a diferents municipis de la comarca.

La Jove no disposa de local cobert i amb prou alçada a Vilafranca per poder assajar durant els mesos d’hivern i ja ha començat a treballar per aconseguir-ne un. Mentrestant, a fi d’evitar les baixes temperatures i el fred en els seus castellers, especialment els més menuts, ha engegat una campanya d’assajos a diferents pobles penedesencs els quals han cedit algun local cobert a la colla per alguns divendres.
Així, iniciarà els assajos el proper divendres 25 de gener i ho farà a Sant Martí Sarroca, al local del Centre. També hi serà els dos divendres següents, l’1 i 8 de febrer. La colla aprofitarà aquests assajos per fer formació a nous castellers i difondre els castells entre els veïns del poble visitat.
La Jove es planteja una temporada de bona feina, sense presses i treballant per la formació de nous castellers i la recuperació de castellers que han deixat la colla els darrers anys. La colla estarà ben activa des de
bon inici de temporada ja que ha estat contractada per la Festa del Calçot de Calafell, el proper diumenge 10 de març. Aquesta serà la seva primera sortida de la temporada.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: