Dilluns, 21 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La cavalcada de reis dels Monjos ha celebrat la seva cinquantena edició

La nit màgica del 5 de gener va ser encara més especial del que és habitual aquest passat dissabte a Santa Margarida i els Monjos.

La cavalcada de reis celebrava la seva cinquantena edició al municipi enmig, com sempre, d’una gran expectació; sobretot entre els més petits, que esperaven amb moltes ganes els seus regals.

L’alcaldessa, Imma Ferret, explicava minuts abans de l’arribada de la cavalcada al nucli dels Monjos que al municipi estaven especialment contents de celebrar el 50è aniversari de l’esdeveniment. També destacava el paper de la figura del “patge volador”, qui any rere any és l’encarregat d’aconseguir als reis la clau que permet obrir les portes de les cases.

La cavalcada de Santa Margarida i els Monjos passava primer pel nucli de Cal Rubió i després la comitiva enfilava per l’Avinguda de Catalunya fins a arribar a la rambla. Allà tenia lloc la rebuda oficial per part de l’alcaldessa a ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar i la consecució de la clau per part dels patges voladors a través d’un espectacle de teles acrobàtiques.

El lliurament de la clau als reis va ser un dels moments més espectaculars de la nit. Però més tard encara hi va haver temps per lliurar les darreres cartes.
Entre el públic hi havia la Luna, l’Antonio i la Clara, que havien gaudit molt de l’espectacle.

També es va acostar a veure els reis i els patges voladors la Laia, a qui li preguntàvem què havia demanat.

Els reis van comptar tota la vetllada amb l’ajut de multitud de patges per poder fer la seva feina i arribar a totes les llars.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria

Penedès Televisió

09:00
Territori contemporani
Programa sobre art i cultura
09:30
Coses de salut
Medicina rural / L'embaràs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: