Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El sindicat USPAC denuncia que els mossos de la comissaria de Vilafranca treballen “congelats”

El sindicat Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya ha fet públic un comunicat denunciat que a la comissaria de Vilafranca el sistema de climatització no funciona des de fa una setmana.

Els agents dels Mossos d’Esquadra treballen “congelats” degut a una averia del sistema de climatització. En el comunicat assenyalen que és un problema que es produeix des de que es va obrir la comissaria, i encara no hi ha una solució, i ho qualifiquen de vergonyós. Van efectuar mesures de temperatura amb un termòmetre simple, constatant que treballen a dins de l’edifici a una temperatura de 15º centígrads.

També expliquen que l’administració va posar uns calefactors i estufes per a poder treballar, sinó la temperatura seria més baixa. I es queixen que aquesta no és la solució. Per això exigeixen a la Direcció General de la Policia que arregli el problema de la climatització, un problema que és endèmic des que es va inaugurar la comissaria.

Segons expliquen en el comunicat, la climatització es passa més de 2/3 parts de l’any funcionant malament. A l’hivern surt aire fred i a l’estiu calent. Venen la reparen, però no hi ha tres dies seguits que funcioni bé.

El sindicat USPAC ho considera “vergonyós” i reclama a la Direcció General de la Policia que resolgui el que consideren que són unes “pèssimes condicions laborals”.

 

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de Sant Bernat
18:45
El reportatge
Mostra de teatre Infantil. Fem 20 anys!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: