Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comunicat d’Àltima sobre el darrer ple municipal

Àltima respon a ERC que sí que ofereix el servei bàsic funerari de preu tancat i que el comunica degudament a les famílies.

Àltima ha emès un comunicat en motiu de la informació sobre els serveis funeraris a Vilafranca que es va difondre al ple municipal del passat dia 22 de gener. Segons el comunicat, l’afirmació de la regidora d’ERC sobre que Àltima «no ofereix el servei bàsic funerari de preu tancat» és falsa. L’empresa afirma que actua segons el protocol acordat amb el Síndic de Greuges de Vilafranca i l’Ajuntament de Vilafranca amb el qual es determina que, «a part d’informar de totes les tarifes durant l’atenció a les famílies, es lliura una còpia impresa de les mateixes on s’hi reflecteix el paquet bàsic tancat». Aquesta mesura s’aplica des del passat 16 de novembre.

El comunicat continua dient que «per fer un seguiment d’aquest protocol, obert i transparent, les famílies signen un document conforme han estat informades degudament de totes les opcions de servei que ofereix actualment Àltima a la ciutat de Vilafranca».

L’empresa funerària afirma que, des de l’aplicació d’aquest protocol, ha fet 135 serveis i tots ells poden confirmar que han rebut tota la informació relativa a preus.

Àltima també defensa que sempre ha tingut a disposició de tothom els preus detallats dels seus serveis que s’han pogut consultar tant a les dependències del Tanatori del Penedès com a la web. I afegeix que, des de 2017, la contractació dels serveis es fa a través de l’Assessora, una eina que possibilita la tramitació i contractació de forma directa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: