Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC qualifica de positiva però insuficient l’ordenança de serveis funeraris

Un altre dels aspectes a millorar a l’ordenança, segons els republicans, és que no contempla l’opció de crematori.

Aquest matí ERC de Vilafranca ha ofert una roda de premsa davant del tanatori per a valorar l’ordenança de serveis funeraris que s’ha de presentar a aprovació aquest vespre al ple corresponent al mes de juliol. Els republicans creuen que és un pas endavant i té molts aspectes positius, per exemple, no tanca la porta a un tanatori públic, permet que altres empreses puguin llogar sales de vetlla i exigeix transparència de preus a l’empresa que gestiona els serveis funeraris. Però, segons Pere Sàbat, aquesta ordenança no acaba de solucionar el problema.

Un altre dels aspectes a millorar a l’ordenança, afegeix Sàbat, és que no contempla l’opció de crematori. Tampoc estan d’acord en com s’ha fet l’estudi de viabilitat del cementiri de Vilafranca que es va aprovar al 2019.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: