Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos ha celebrat aquest diumenge una concorreguda Fira de Nadal

Es tractava de la cinquena edició de la Fira de Nadal dels Monjos i es va celebrar aquest diumenge des de les 10 del matí a les 2 del migdia, a la plaça de Pau Casals.

El temps va acompanyar d’allò més i la fira va ser tot un èxit de participació. Durant tot el matí s’oferia un ampli ventall de productes de Nadal que posaven a la venda una vintena de parades d’artesania i alimentació.

D’altra banda, i com destaca l’alcaldessa dels Monjos, Imma Ferret, la festa no vol ser només la típica fira de productes sinó que també promou la participació solidària de les entitats del municipi.

Enguany i com a principal novetat, la Fira incorporava un mercat d’intercanvi de roba i complements i un mercat de segona mà, que ha superat totes les previsions d’inscripció, amb uns 40 participants.

Respecte a les parades de comerços n’eren una vintena i amb molt bones sensacions.

Els assistents podien gaudir també d’activitats lúdiques infantils i familiars, entre les que cridava l’atenció una ludoteca musical promoguda per la cooperativa Plus Arts, integrada per mestres que treballen el joc com a element per l’aprenentatge.

Tampoc va faltar a la Fira de Nadal el tradicional Tió gegant, que es va instal·lar el passat dia 29 de novembre a la plaça i hi serà totes les festes. Durant tot el matí els infants el podien fer cagar.

La Fira, organitzada per l’Ajuntament, incloïa també diverses activitats per recaptar diners a favor de la Marató de Tv3, un acte de suport a la investigació de càncer infantil de l’hospital Sant Joan de Déu i un punt de recollida de joguines noves per a la campanya de joguines del municipi.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: