Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marta Rovira acompanya Mònica Hill en la presentació de la candidata a l’alcaldia de Vilafranca

Aquest dilluns l’auditori del Vinseum ha acollit l’acte públic de presentació de la candidata d’ERC a l’alcaldia de Vilafranca en les properes eleccions municipals.

Un acte que ha comptat amb la intervenció virtual i des de Suïssa de la secretària general d’ERC, Marta Rovira.

L’acte el presentaven dos dels Músics per la Llibertat, el David Miret i l’Eva Sans, i va començar amb les intervencions de cinc veïns de la vila que van posar l’accent en temes que cal millorar, des del comerç, als serveis públics accessibles per a tothom, o les polítiques d’habitatge.

Mònica Hill es presentava amb l’eslògan “Guanyem! Som la Vilafranca que parla clar” i assegurant que Vilafranca es troba en un final d’etapa, la del govern PDeCAT-PSC, que considera que està esgotat. ERC no es conforma en “l’anar fent”, mentre la ciutat perd oportunitats.

Per això Mònica Hill vol un canvi en les maneres del govern de Vilafranca que escolti i pacti.

En els darrers anys els republicans han coincidit sovint amb la CUP i VeC. Hill assenyala que ara no és hora de parlar d’acords, perquè caldrà veure els resultats electorals, però sí que situa la línia vermella de amb qui no pactarà, i que es troba en els partits que van donar suport al 155.

Respecte als reptes de futur que ERC planteja per Vilafranca hi ha, en primer lloc, un pla per fer front a l’emergència social, també una estratègia per la dinamització comercial de Vilafranca. En referència als serveis funeraris es defensa uns serveis justos i accessibles. En definitiva els republicans volen una Vilafranca més humana, acollidora, culta i amb una mirada feminista i social.

 

 

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: