Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Gran Recapte ha recollit més de 65.000 quilos de menjar a l’Alt Penedès

Tot i que l’objectiu era arribar als 70.000 quilos, els responsables del Gran Recapte a la comarca estan satisfets per la bona resposta de la gent i del voluntariat que ha fet possible una nova edició

El delegat a l’Alt Penedès del Banc dels Aliments, Manuel Medialdea, ha volgut donar les gràcies a totes les persones que han fet possible el Gran Recapte tot destacant que eren voluntaris i voluntàries de totes les edats i perfils.
A l’Alt Penedès s’han acabat recollint entre divendres i dissabte 65.745 quilos de menjar.

Els aliments recollits ara es queden a la comarca, repartits entre quatre entitats: Càritas de Gelida, Càritas de Sant Sadurní, Som solidaris dels Monjos i el Rebost Solidari de Vilafranca.

El Gran Recapte és una iniciativa del Banc d’Aliments de Catalunya que s’estén per tot el territori amb l’ajut de les delegacions territorials, altres entitats i el voluntariat. El Gran Recapte s’ha convertit en un esdeveniment que moltes persones tenen en compte dins el seu calendari i any rere any hi col·laboren. És el cas del Josep Boquera.

A l’Alt Penedès, unes 700 persones han format part aquest any de la xarxa de voluntariat del Gran Recapte. 500 d’elles estaven repartides pels punts de recollida de Vilafranca.

Enquesta

Per combatre el canvi climàtic...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge
12:30
Musical
Coral Laroc - Notes amb art
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: