Divendres, 18 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Gran Recapte ha recollit més de 65.000 quilos de menjar a l’Alt Penedès

Tot i que l’objectiu era arribar als 70.000 quilos, els responsables del Gran Recapte a la comarca estan satisfets per la bona resposta de la gent i del voluntariat que ha fet possible una nova edició

El delegat a l’Alt Penedès del Banc dels Aliments, Manuel Medialdea, ha volgut donar les gràcies a totes les persones que han fet possible el Gran Recapte tot destacant que eren voluntaris i voluntàries de totes les edats i perfils.
A l’Alt Penedès s’han acabat recollint entre divendres i dissabte 65.745 quilos de menjar.

Els aliments recollits ara es queden a la comarca, repartits entre quatre entitats: Càritas de Gelida, Càritas de Sant Sadurní, Som solidaris dels Monjos i el Rebost Solidari de Vilafranca.

El Gran Recapte és una iniciativa del Banc d’Aliments de Catalunya que s’estén per tot el territori amb l’ajut de les delegacions territorials, altres entitats i el voluntariat. El Gran Recapte s’ha convertit en un esdeveniment que moltes persones tenen en compte dins el seu calendari i any rere any hi col·laboren. És el cas del Josep Boquera.

A l’Alt Penedès, unes 700 persones han format part aquest any de la xarxa de voluntariat del Gran Recapte. 500 d’elles estaven repartides pels punts de recollida de Vilafranca.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

17:30
Pica lletres
Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Milà i Fontanals B (Vilafranca)
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Fèlix felicis
Faina Punzano. Instagramer

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: