Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Gran Recapte ha recollit més de 65.000 quilos de menjar a l’Alt Penedès

Tot i que l’objectiu era arribar als 70.000 quilos, els responsables del Gran Recapte a la comarca estan satisfets per la bona resposta de la gent i del voluntariat que ha fet possible una nova edició

El delegat a l’Alt Penedès del Banc dels Aliments, Manuel Medialdea, ha volgut donar les gràcies a totes les persones que han fet possible el Gran Recapte tot destacant que eren voluntaris i voluntàries de totes les edats i perfils.
A l’Alt Penedès s’han acabat recollint entre divendres i dissabte 65.745 quilos de menjar.

Els aliments recollits ara es queden a la comarca, repartits entre quatre entitats: Càritas de Gelida, Càritas de Sant Sadurní, Som solidaris dels Monjos i el Rebost Solidari de Vilafranca.

El Gran Recapte és una iniciativa del Banc d’Aliments de Catalunya que s’estén per tot el territori amb l’ajut de les delegacions territorials, altres entitats i el voluntariat. El Gran Recapte s’ha convertit en un esdeveniment que moltes persones tenen en compte dins el seu calendari i any rere any hi col·laboren. És el cas del Josep Boquera.

A l’Alt Penedès, unes 700 persones han format part aquest any de la xarxa de voluntariat del Gran Recapte. 500 d’elles estaven repartides pels punts de recollida de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: