Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal ha realitzat un reconeixement especial al president Jaume Massanell

El Casal de Vilafranca ha realitzat el tradicional acte d’homenatge als socis amb un reconeixement especial al president Jaume Massanell.

A les portes del Nadal, el Casal de Vilafranca convocava aquest divendres passat un acte especial que és una oportunitat per recordar aquelles activitats que l’any 2018 mereixen un record destacat i per homenatjar a socis de l’entitat amb trajectòries significatives.

En aquesta ocasió va ser una desena de socis que complien els 25 anys d’associats al Casal, dos socis que en feien 50 i un reconeixement especial  a Jaume Massanell, que va ser president de l’entitat durant 18 anys, del 1977 al 1995.

Massanell, visiblement emocionat, recordava la seva trajectòria dins de l’entitat.

Massanell reconeix la bona tasca dels presidents que l’han precedit i que han fet del Casal una entitat mereixedora de la Creu de Sant Jordi.

En el transcurs de l’acte el president del Casal, Miquel Àngel Garcia, també va fer una menció especial a la tasca de les entitats i els patrocinadors.

En aquest sentit amb un reconeixement especial al professor Màrius Via de la secció de Belles Arts i que aquest any es jubila, i a  l’empresari i mecenes Joan Sellarès, traspassat recentment.

L’acte va comptar amb una conferència de l’historiador Joan Solé Bordes, on parlava de la visita de Gloria Lasso l’any 58, el tercer premi de la loteria de Nadal de 1928 o el naixement del butlletí informatiu del Casal. L’acte també comptava amb una mostra de dansa a càrrec de l’Escola Assumpta Trens.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: