Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dijous obre l’exposició de pessebres d’aquest Nadal a Vilafranca

La mostra compta, un any més, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, les Parròquies de Vilafranca i la Diputació de Barcelona.

L’Exposició es podrà visitar fins al proper 20 de gener a la Capella dels Dolors, a la plaça de Jaume I. L’horari de visita els dies feiners, fins a Reis, serà de 6 a 8 de la tarda, menys els dilluns que estarà tancat. En quant als dissabtes, diumenges i festius l’horari serà de 12 a 2 del migdia i de 6 a 2/4 9 del vespre.

A més, com en els darrers anys, i davant el gran nombre de visitants que rep la Vila per la Fira del Gall, els dies 15 i 16 de desembre, s’avançarà l’horari, i al matí es podrà visitar l’exposició a partir de les 11.

Com ja és habitual, els assistents poden col·laborar donant suport a l’Associació participant en el sorteig de figures, en aquesta ocasió un naixement obra original de l’artista cubellenc Carlos Delgado.

També, els més petits poden participar un any més en el Joc del Pessebre, un petit repte per trobar diversos detalls que hi ha als diorames exposats. El dia de Reis es farà el sorteig entre els qui hagin encertat totes les preguntes.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: