Divendres, 6 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres s’inaugura la tradicional exposició de pessebres a la Capella dels Dolors

L’exposició obrirà portes aquest divendres i es podrà visitar fins el 12 de gener a la caoella dels Dolors, acollint els diorames realitzats per una vintena de pessebristes.

Aquest divendres 6 de desembre obre les portes l’Exposició de Pessebres d’aquest Nadal 2019, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, les Parròquies de Vilafranca i la Diputació de Barcelona. 
L’Exposició d’aquest Nadal es podrà visitar fins al proper 12 de gener a la Capella dels Dolors, a la plaça de Jaume I. L’horari de visita els dies feiners, fins a Reis, serà de 6 a 8 de la tarda, excepte els dilluns que tancarà. En quant als dissabtes, diumenges i festius l’horari serà de 12 a 2 del migdia i de 6 a 2/4 9 del vespre. 
A més, com en els darrers anys, per la Fira del Gall, els dies 21 i 22 de desembre, s’amplia l’horari, que serà d’11 a 2 al matí, i a la tarda de 2/4 de 6 a 2/4 de 9. 
Com ja és habitual, els assistents poden col·laborar donant suport a l’Associació participant en el sorteig de figures, en aquesta ocasió un naixement obra original de l’artista de Cubelles Carlos Delgado. També, els més petits poden participar en el Joc del Pessebre, un petit repte per trobar diversos detalls que hi ha als diorames exposats. El dia de Reis es farà el sorteig entre els qui hagin encertat totes les preguntes, amb unes figures de pessebre com a premi.

Programació

Ràdio Vilafranca

11:00
Mites de la cançó
Nadales a la cançó
12:30
Musical
Selecció de música variada
13:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu amb Sergi Ansón

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Esport comarcal
Futbol. Riudebitlles - Moja
13:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: