Dimecres, 12 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Una fotografia de Maria Bassegoda guanya el concurs d’Instagram dels mercats de Vilafranca

El concurs s’emmarca en els actes de celebració que aquest mes han estat celebrant els mercats vilafranquins. La fotografia guanyadora és de la parada de bacallà i vol posar l’accent en les persones.

Aquest darrer mes els mercats de Vilafranca han estat de celebració, ja que coincidien els 10 anys de la remodelació del mercat de la carn i els 35 del mercat de Sant Salvador. En el marc d’aquesta efemèride es va organitzar des de l’àrea de mercats i amb el suport de la regidoria de promoció econòmica un concurs de fotografia a través d’Instagram, del qual dijous a la tarda es donaven els guardons.
La millor fotografia va ser una imatge de la propietària de la parada de bacallà del mercat de Sant Salvador, la Margarida, realitzada per Maria Bassegoda. Explicava que ja de petita anava a comprar al mercat amb la seva mare, i sempre li han agradat els productes i l’ambient que s’hi viu. Quan va saber que hi havia el concurs va tenir clar que volia participar-hi i va acabar decantant-se per mostrar precisament la part humana dels mercats.
L’experiència va ser molt gratificant per a ella, ja que es va passar molta estona al mercat parlant amb els paradistes.
El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, destacava que aquesta campanya de promoció dels mercats al voltant d’aquests aniversaris ha estat positiva, i ajudat a potenciar la imatge i la força dels mercats.
A banda del primer i segon premi que triava el jurat, hi havia un tercer premi que es triava per votació popular entre els que havien assolit més m’agrada a la xarxa.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Llegir per sentir
Literatura infantil i juvenil, amb Josep Maria Soler

Penedès Televisió

19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
19:30
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:00
Fira del Gall
Pregó en directe - Carme Ruscalleda

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: