Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rufián creu que el judici als presos polítics s’endarrerirà per no coincidir amb les municipals

Aquest divendres la sala d’actes del Centre Cultural Mas Catarro dels Monjos es va omplir en l’acte de presentació de la nova candidata d’ERC a les properes eleccions municipals dels Monjos.

Un acte que comptava amb la participació del diputat al Congrés, Gabriel Rufián.

L’acte es va iniciar amb el balanç de gestió que va fer el regidor Josep Arasa, que va assenyalar que en els darrers 4 anys esquerra han presentat una cinquantena de mocions i més de 100 preguntes al govern en els plens municipals. Arasa va presentar també a la candidata per a les eleccions de l’any vinent, Lourdes Quer. Quer ha estat regidora independent en dos mandats, és veïna del municipi i advocada, mediadora.

Considera que cal un canvi als Monjos, obrint espais de diàleg i amb una aposta ferma per la república catalana.

Tot seguit va ser el torn de Gabriel Rufián, però abans de pujar a l’escenari es va projectar un vídeo amb diverses intervencions del diputat al congrés.

Gabriel Rufián va fer costat a la candidata, remarcant que sovint amb Joan Tardà comenten que és una llàstima que ells siguin coneguts per intervencions molt breus al Congrés mentre hi ha molts alcaldes i regidors que són autèntics desconeguts tot i portar molts anys treballant intensament des dels ajuntaments.

En relació a les properes municipals, el diputat republicà intueix que el judici als presos polítics s’endarrerirà, per por a l’efecte que la sentència pogués tenir.

Rufian va començar el seu discurs demanant un fort aplaudiment en record als presos polítics i exiliats.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: