Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova Biblioteca, Centre de Serveis a la Gent Gran, prioritats de VeC per als pressupostos 2019

Consideren que revisant com es planteja el pressupost es podria aconseguir 1’5 milions d’€ per destinar-los a la vila, enlloc de que quedin cada any de romanent.

Com cada any Vilafranca en Comú presenta alternatives a la proposta de pressupost municipal de l’equip de govern, amb la finalitat de fer-los més sensibles a la situació econòmica, social i cultural que viu Vilafranca. Ahir al vespre organitzaven també un debat obert al Claustre de Sant Francesc per tal de començar a preparar ja les seves propostes de cara a les eleccions municipals del maig vinent.
En aquets marc, el regidor Ramon Arnabat va comentar també el seu posicionament i opinió a la proposta de pressupost que el govern porta a aprovació dimarts vinent al ple. Arnabat explicava que consideren són uns pressupostos molt continuistes i que no s’ajusten els números, ja que sempre es genera un excedent que després només es pot destinar a determinades qüestions. Des de VEC consideren que ajustant el pressupost es podria disposar d’aproximadament 1’5 milions d’€ per fer coses per la vila.
Entre les opcions que planteja VEC, Arnabat destaca la nova biblioteca o un espai per a gent gran al Claustre de Sant Francesc.
Des de VeC defensem que cal redimensionar i replantejar els serveis a les persones i les actuacions de promoció econòmica per tal d’adaptar-los a les noves necessitats dels vilafranquins i vilafranquines. En aquest sentit, segueixen apostant per una necessària diagnosi social i econòmica de la vila, que permeti reorganitzar els serveis a les persones i la promoció
econòmica.
En la sessió al Claustre d’aquest dimecres al vespre VEC iniciava els treballs per elaborar el seu programa de cara als propers 4 anys amb la voluntat de fer-lo més transversal i adreçat a les persones. Ton Salvadó
La sessió va servir per recollir algunes propostes que en properes trobades s’han de desenvolupar per configurar una proposta política i social per la vila centrada en les necessitats reals de les persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: