La segona edició de l’espectacle Vins negres Penedès ha tornat a ser tot un èxit
El restaurant El Gat Blau de Vilafranca i la DO Penedès promovien aquest esdeveniment que es va celebrar dissabte passat al vespre al claustre dels Trinitaris de Vilafranca.
Com va passar a la primera edició, celebrada l’any passat al Palau Baltà, el resultat va ser tot un èxit de públic, amb una agradable vetllada on la dansa i la gastronomia maridaven al compàs dels vins negres del Penedès.
Des del primer moment, l’Olga Guasch del restaurant Gat Blau, va pensar que a més de promocionar els vins blancs i en especial els de xarel.lo, calia oferir també un espai pels magnífics negres que es produeixen a la DO Penedès.
El dissabte el Restaurant El Gat Blau amb el suport de la DO Penedès, oferia en un escenari com el claustre dels Trinitaris un maridatge de gastronomia, de dansa i de vins, en un esdeveniment diferent on tastar vins negres del Penedès. L’any passat es va estrenar el Palau Baltà com a escenari i enguany ha estat el claustre.
Els cellers participants eren Albet i Noya, Can Descregut, Finca Viladellops, Can Feixes, Jean Leon, Parató, Torres, Parés Baltà, Oriol Rossell, Pinord i Can Ràfols dels Caus.
Una de les novetats era que el restaurant oferia 4 degustacions gastronòmiques enlloc de les 2 que es van fer en la primera edició.
La vetllada estava amenitzada per la Dj Marian i comptava amb un espectacle de dansa del Gimdans integrat per quatre coreografies inspirades en el cicle de la vinya.