Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els esplais del Penedès i el Garraf celebren la Diada dels Drets dels Infants a Vilafranca

Els esplais del Penedès i el Garraf celebren la Diada dels Drets dels Infants a Vilafranca

Aquest dissabte tres-cents infants, joves i monitors dels esplais del Penedès i Garraf d’Esplac celebraran conjuntament la Diada dels Drets dels Infants a Vilafranca.

Al llarg de tot el dia es duran a terme activitats i accions perquè els infants reflexionin sobre els drets que tenen i reivindiquin la importància de la seva veu.

Al llarg del matí es faran activitats pels infants dels esplais al Parc de Sant Julià. A dos quarts de sis de la tarda, després de les reflexions fetes al llarg del matí, es farà una manifestació que començarà al Parc de Sant Julià i recorrerà els carrers de la vila fins arribar al Parc de Sant Salvador. En acabar la manifestació es llegirà el manifest escrit pels mateixos infants i joves.

Els esplais convidats a la jornada formen part d’Esplac i provenen de ciutats de la zona com Calafell, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, el Vendrell i també Vilafranca, amb el MIV com a esplai amfitrió. Altres esplais d’Esplac també celebraran aquesta jornada de manera simultània a altres ciutats catalanes.

 

MIV

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: