Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
El programari lliure centre la sessió d’aquest novembre del Banc del Temps de Vilafranca

El programari lliure centre la sessió d’aquest novembre del Banc del Temps de Vilafranca

La sessió es farà el 14 de novembre a l’Escorxador i servirà per explicar avantatges i inconvenients del prorgramari lliure.

El Banc de Temps de Vilafranca realitzarà una xerrada sobre Programari Lliure, a càrrec de Miquel Adroer, membre del Banc de Temps, president de l’Associació d’Usuaris i Usuàries de GNU/Linux en Llengua Catalana i col·laborador del grup de treball Ubuntu a Catalunya.
L’activitat tindrà lloc el dimecres 14 de novembre, a les 7 de la tarda, a l’Escorxador de Vilafranca. Estarà oberta a tothom, tot i que les persones que no siguin membres del Banc de Temps de Vilafranca hauran d’aportar un aliment que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’Associació Ressò.
Durant la xerrada es donaran a conèixer l’origen i les característiques del Programari Lliure, una opció de programari informàtic lliure i gratuït, els avantatges i inconvenients del seu sistema operatiu i els tipus de programes als qual hi pot tenir accés la ciutadania.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

02:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de la Muralla dels Vallets
02:45
El reportatge
Tracta'm bé
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: