Dijous, 17 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
El programari lliure centre la sessió d’aquest novembre del Banc del Temps de Vilafranca

El programari lliure centre la sessió d’aquest novembre del Banc del Temps de Vilafranca

La sessió es farà el 14 de novembre a l’Escorxador i servirà per explicar avantatges i inconvenients del prorgramari lliure.

El Banc de Temps de Vilafranca realitzarà una xerrada sobre Programari Lliure, a càrrec de Miquel Adroer, membre del Banc de Temps, president de l’Associació d’Usuaris i Usuàries de GNU/Linux en Llengua Catalana i col·laborador del grup de treball Ubuntu a Catalunya.
L’activitat tindrà lloc el dimecres 14 de novembre, a les 7 de la tarda, a l’Escorxador de Vilafranca. Estarà oberta a tothom, tot i que les persones que no siguin membres del Banc de Temps de Vilafranca hauran d’aportar un aliment que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’Associació Ressò.
Durant la xerrada es donaran a conèixer l’origen i les característiques del Programari Lliure, una opció de programari informàtic lliure i gratuït, els avantatges i inconvenients del seu sistema operatiu i els tipus de programes als qual hi pot tenir accés la ciutadania.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

23:30
Retalls d'història
La torre Dela i els primers vilafranquins
23:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: