Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull un taller sobre reanimació cardiopulmonar

La sessió es va fer amb la voluntat de poder formar més persones per tal que tinguin coneixements par actuar davant una situació d’aturada cardiorespiratòria.

Amb motiu de la Jornada Mundial de Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria, dijous a la tarda es va fer un taller sobre reanimació cardiopulmonar a les instal·lacions de la regidoria d’Esports, al Complex Aquàtic.
Francesc Carbó, instructor de reanimació cardiopulmonar de l’Associació Aprendre i Salvar, era l’encarregat de conduir el taller en què primer es van donar unes nocions teòriques per després aplicar-les pràcticament en un maniquí. Carbó comentava que ser capaços de controlar els nervis en una situació de risc pot ajudar a salvar una vida.
La regidora d’Esports i de Salut i Consum, Anna Doblas, comentava que la voluntat és formar persones que puguin ajudar a salvar vides.
Vilafranca ja és una vila amb força aparells cardiovasculars, però evidentment cal que més persones sàpiguen utilitzar-los i també tinguin coneixements per poder fer un massatge cardiopulmonar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: