Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Verkami per l’escultura d’una torre de vuit de mida real

Els Castellers de Vilafranca inicien la darrera fase de les obres de Cal Figarot obrint una campanya de micromecenatge per fer possible l’escultura d’una torre de vuit.

Els últims 3 anys, els Castellers de Vilafranca estan remodelant la seva seu social, Cal Figarot, per fer-la més accessible al volum de visitants que cada dia visiten la colla i per adaptar-la a l’activitat castellera que hi ha habitualment. Un projecte que tindrà com a cirereta la creació d’una escultura a l’entrada de Cal Figarot. Es tracta de l’escultura d’una torre de vuit de mida real que donarà la benvinguda a tots els castellers, aficionats i visitants que entrin a la seu social dels Castellers de Vilafranca.

Per això, els Verds anuncien l’inici de la darrera fase de les obres i

proposen, a tothom qui vulgui formar part d’aquest nou projecte, fer una aportació econòmica i, d’aquesta manera, convertir-se en mecenes de la colla i que el seu nom quedi per sempre més unit a aquesta escultura única i inèdita al local dels Castellers de Vilafranca. Es pot col.laborar a partir de 10€ i també s’ofereix la possibilitat de mecenatge a les empreses amb aportacions entre els 2.500 i els 6.000€.

L’escultura de la torre de vuit estarà feta per Rovellart, art a quatre mans, per part de l’Àngels i el Fred, artistes multidisciplinaris. Treballen amb ferro recuperat, majoritàriament amb cèrcols d’antigues bótes de vi donant-los una segona vida. A través del color i la forma creen escultures vibrants i coloristes. Ja porten una dècada creant espais diferents amb un toc fresc i harmonia en el moviment i actualment tenen una galeria, l’Espai Rovellart  a Ciutadella de Menorca.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: