Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluïsa Llop torna a repetir com a candidata d’ERC a l’alcaldia de Gelida

L’actual portaveu d’ERC a l’ajuntament i recent diputada al Parlament de Catalunya, Lluïsa Llop, ha estat nominada candidata a l’alcaldia de Gelida de cara a les eleccions municipals de maig del 2019.

L’elecció és va celebrar el passat dijous 27 de setembre en l’assemblea dels simpatitzants republicans convocats a votar. Tothom ha tingut dret a presentar-se, el que no ha impedit que la candidata recollís el Sí de totes les paperetes.

Lluïsa Llop, de 47 anys, és diplomada en Ciències Empresarials i tècnica del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, lloc que ha deixat per exercir de diputada. En ser escollida, va declarar que se sent forta, preparada i il·lusionada per assumir l’alcaldia, amb ganes de defensar un model de poble penedesenc, lliure de noves carreteres i nous pisos, en referència als blocs de Can Pàmies.

Lluïsa Llop també ha declarat que està oberta a treballar amb totes les candidatures republicanes, per obeir el mandat popular de l’1 d’octubre i reclamar la llibertat dels presos polítics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: