Divendres, 5 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les VilaJuga baten el seu rècord de públic i arriben a la xifra dels 4.000 visitants

Durant tot el cap de setmana, les jornades VilaJuga han mantingut una intensa activitat al pavelló firal tot oferint als visitants propostes de jocs de tota mena.

Les jornades, organitzades per l’entitat La Casa dels Estranys, han tingut un gran èxit de convocatòria i han batut el rècord de públic arribant a la xifra de 4.000 visitants.

El president de La Casa dels Estranys Jordi Castellví ho explicava aquest diumenge poc abans de tancar la tercera edició de les VilaJuga.

Les VilaJuga recullen l’esperit de les anteriors jornades lúdiques del Penedès Juguem i busquen arribar a tots els perfils de públic i fomentar el joc en grup com a forma de socialització. Un objectiu que s’està acomplint any rere any i que atrau especialment el públic familiar. Per això l’organització ja apunta que l’any que ve s’ampliarà la zona dedicada als més petits, l’anomenat Espai Explora.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, visitava les VilaJuga dissabte a la tarda i parlava precisament d’aquesta voluntat de l’organització de fomentar el joc en grup i la relació entre persones de perfils diferents.

Les VilaJuga incorporaven aquest any, com a novetat, els e-games dissabte a la tarda. Els karts per a adults, que també s’havien anunciat com a novetat, no es van poder fer finalment per problemes logístics. Pel que fa a la presència de botigues i creadors de jocs, des de La Casa dels Estranys apunten que les primeres sensacions són molt positives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: