Dilluns, 18 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Les VilaJuga baten el seu rècord de públic i arriben a la xifra dels 4.000 visitants

Durant tot el cap de setmana, les jornades VilaJuga han mantingut una intensa activitat al pavelló firal tot oferint als visitants propostes de jocs de tota mena.

Les jornades, organitzades per l’entitat La Casa dels Estranys, han tingut un gran èxit de convocatòria i han batut el rècord de públic arribant a la xifra de 4.000 visitants.

El president de La Casa dels Estranys Jordi Castellví ho explicava aquest diumenge poc abans de tancar la tercera edició de les VilaJuga.

Les VilaJuga recullen l’esperit de les anteriors jornades lúdiques del Penedès Juguem i busquen arribar a tots els perfils de públic i fomentar el joc en grup com a forma de socialització. Un objectiu que s’està acomplint any rere any i que atrau especialment el públic familiar. Per això l’organització ja apunta que l’any que ve s’ampliarà la zona dedicada als més petits, l’anomenat Espai Explora.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, visitava les VilaJuga dissabte a la tarda i parlava precisament d’aquesta voluntat de l’organització de fomentar el joc en grup i la relació entre persones de perfils diferents.

Les VilaJuga incorporaven aquest any, com a novetat, els e-games dissabte a la tarda. Els karts per a adults, que també s’havien anunciat com a novetat, no es van poder fer finalment per problemes logístics. Pel que fa a la presència de botigues i creadors de jocs, des de La Casa dels Estranys apunten que les primeres sensacions són molt positives.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

14:30
El taller de l'artista
David Ribas - artista plàstic
14:45
40 hectàrees
Dolors Roca
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: