Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Karn d’Olla guanya el concurs de bandes novelles de la darrera edició del Tupa Tupa Fest

La darrera edició del festival es va fer aquest dissabte a la zona esportiva de Vilafranca.

La darrera edició del festival benèfic vilafranquí, que es va celebrar aquest dissabte a la zona esportiva, va permetre gaudir d’un total de 7 actuacions de grups del panorama hardcore, punk i metal. Un festival que ha anat experimentant un creixement exponencial i que s’ha instaurat com a esdeveniment de referència als Països Catalans i Espanya.  La Carla Martí, responsable del Tupa Tupa Fest i presidenta de Tupa Tupa Produccions, explicava que aquesta quarta entrega del festival era singular, ja que consistia en un concurs de bandes novelles que competien per estar presents a l’edició de l’any vinent, acompanyades de dos grups més consolidats del panorama metal i hardcore punk.

Davant l’insuficient finançament de projectes d’investigació per la cura de la malaltia denominada Atrofia Muscular Espinal, una malaltia minoritària, i per falta de recursos institucionals, un conjunt de persones vinculades a la Fundació Atrofia Muscular Espinal i al Col·lectiu Juvenil Musical de Vilafranca, el Col·lmu, va impulsar un projecte per donar suport a la fundació, donant lloc a l’organització d’un festival de música solidari a Vilafranca, per gaudir del directe de diversos grups contribuint a la causa social de suport a FundAME. Martí manifestava satisfacció per la bona acollida de Vilafranca, tant de les edicions anteriors com també del nou format de l’edició d’enguany.

El punt àlgid del concert va ser passades les deu de la nit amb el concert d’un dels caps de cartells de l’edició d’enguany: Gigatron. Minuts abans de l’inici de l’actuació hi va haver un espectacle amb foc que va entusiasmar als assistents i a continuació la banda valenciana va interpretar els seus temes acompanyats de pirotècnia que anava a càrrec dels Tres Mosqueters.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: