Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tercera edició del Festival Tupa Tupa Fest ha tornat a ser tot un èxit

Aquest dissabte tornava a tenir lloc el “Tupa Tupa Fest”, un festival solidari amb participació de grups destacats del panorama punk-metal espanyol.

Enguany hi havia grups d’arreu del territori com Lendakaris Muertos, KOP, Manolo Kabezabolo, o Los chikos del maíz i  també amb participació internacional amb el grup Ratos de Porao, del Brasil.

En aquesta tercera edició tots els beneficis tornen a anar íntegrament a Fundació Atrofia Muscular Espinal i a la investigació per trobar una cura a aquesta malaltia neuromuscular, de caràcter genètic, que es manifesta per una pèrdua progressiva de la força muscular.

És una iniciativa nascuda a Vilafranca que intenta suplir els dèficits de l’estat en la investigació mèdica.

El festival començava amb la venda anticipada d’un miler d’entrades i durant la jornada va registrar també cues a les taquilles. Una gran afluència de públic que té una lectura també solidària i que fa preveure llarga vida al festival.

L’esdeveniment respon a les necessitats de donar a conèixer la malaltia de l’Atrofia Muscular Espinal, aconseguir finançament per a la seva recerca i convertir Vilafranca, i el Penedès de retruc, en un referent musical a nivell nacional. Va ser un festival de més de deu hores de música sense parar que omplia l’espai entre pavellons de la Zona Esportiva, des de dos quarts de vuit del vespre a les sis del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: