Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte Vilafranca acull la 3ª edició del Tupa Tupa Fest

Dissabte torna a tenir lloc el “Tupa Tupa Fest”, un festival solidari amb grans noms del panorama punk-metal espanyol.

Enguany amb grups d’arreu del món i també del territori com Ratos de Porao, des del Brasil, Angelus Apartida, Lendakaris Muertos, KOP, Manolo Kabezabolo, Los chikos del maíz, El noi del sucre, Antipatiks i Sabotatge. En aquesta tercera edició tots els beneficis tornaran a anar íntegrament a Fundació Atrofia Muscular Espinal i a la investigació per trobar una cura a aquesta malaltia neuromuscular, de caràcter genètic, que es manifesta per una pèrdua progressiva de la força muscular.

L’esdeveniment respon a les necessitats de donar a conèixer la malaltia i aconseguir finançament per a la seva recerca i convertir Vilafranca, i el Penedès de retruc, en un referent musical a nivell nacional. Un festival de més de deu hores de música sense parar que omplirà l’espai entre pavellons de la Zona Esportiva, des de dos quarts de vuit del vespre a les sis del matí, i que els darrers anys ha comptat  amb l’assistència de més de 1.500 persones.

Les entrades pel festival ja es poden comprar de manera anticipada a través de www.ticketea.com a un preu de 15€, també hi ha la possibilitat de col·laborar amb el festival comprant entrada Fila Zero. Si del contrari es va a última hora, a les taquilles del festival es podran aconseguir per 20€. També poden comprar-se de manera física en diferents Casals i Ateneus de Catalunya que es poden consultar a les Xarxes Socials. En cas de pluja el festival es durà a terme a l’interior del pavelló.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: