Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inda Pereda està representant la seva darrera creació, ‘Lubbert’, a la sala Barts del Paral·lel

Els dimecres d’octubre, a dos quarts de nou del vespre, l’actor i creador teatral vilafranquí Inda Pereda està oferint el seu darrer espectacle a la sala Barts de Barcelona.

A ‘Lubbert’, Pereda s’inspira en el quadre d’El Bosco ‘El jardí de les delícies’, com a escenari, i en el personatge de Lubbert Dash, del quadre ‘L’extracció de la pedra de la bogeria’, del mateix pintor neerlandès.

A partir d’un procés de creació basat en les sensacions que li han suscitat aquestes dues obres, Inda Pereda ha creat una peça de comèdia física marcada pel seu estil versàtil i fruit d’una reflexió profunda.

L’actor i creador teatral vilafranquí està ara assentat a Barcelona després d’haver-se format a Londres, on ha desenvolupat un estil propi molt interessant. ‘Lubbert’ arriba després de la seva anterior creació, ‘Trapped’ que ha representat aquest passat mes de setembre a Nova York, en ser seleccionat per a actuar al The New York Clown Theater Festival. ‘Lubbert’ també es podrà veure al cicle apART de Pineda de Mar el 24 de novembre i al Cabaret CC Lleialtat Santsenca de Barcelona l’1 de desembre.

A la sala Barts del Paral·lel encara queden les funcions d’aquest dimecres i dimecres de la setmana que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: