Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El delirant solo d’Inda Pereda ‘Trapped’ ha fet parada a l’espai jove La Nau

‘Trapped’ és una peça inspirada, encara que no ho sembli, en l’ obra barroca ‘La vida es sueño’ de Pedro Calderón de la Barca.

L’actor i creador vilafranquí Inda Pereda utilitza al seu espectacle ‘Trapped’ la comèdia física, el so i la mímica per construir un paisatge imaginari salvatge, ple de situacions emocionants, ridícules i grotesques: operacions d’emergència, inusuals musicals corporals i el feliç naixement d’éssers mutants. Només amb el seu cos i la seva expressió, Pereda mostra un univers poblat per personatges bojos i universals.

‘Trapped’ arribava el divendres passat al vespre a l’espai jove La Nau.

‘Trapped’ és una peça inspirada en l’ obra barroca ‘La vida es sueño’ de Pedro Calderón de la Barca. Pereda explicava després de la funció la preparació de l’espectacle.

Pereda, format a Londres i membre de Clowns without borders, va crear ‘Trapped’ entre viatges i estades als campaments de refugiats a Grècia. Per això, l’actor va voler recordar els nens i nenes que estan passant un hivern més en aquests campaments ara que no surten a les notícies i per a molta gent sembla que hagin desaparegut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: