Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Leandre Clown porta el seu espectacle ‘N’imPORTE Quoi’ a Cal Bolet

Leandre és considerat un dels millors pallassos contemporanis d’àmbit internacional.

Aquest dimarts a la tarda Cal Bolet acollia l’espectacle familiar de clown ‘N’imPORTE Quoi’ de la companyia Leandre Clown. Leandre és considerat un dels millors pallassos contemporanis d’àmbit internacional. `’Rien à dire’, el seu darrer espectacle, és un solo que ha voltat pel món des del 2013. Després d’aquests gairebé deu anys en solitari, li va sorgir el desig de formar una tropa, de créixer, de crear amb altres artistes. A partir d’aquí, ha dissenyat l’espectacle que li agradaria veure, un projecte per als pallassos que tant estima. Oferir-lo al públic, embarcar-lo en el seu univers, fer-lo somiar i riure. Aquest és l’origen de ‘N’imPORTE Quoi’, el nou i gran projecte de la companyia Leandre Clown.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: