Dijous, 8 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ginesta recordarà divendres el dia internacional del càncer de mama

Coincidint amb el 19 d’octubre preparen diverses activitats al voltant d’aquesta data per tal de recordar la vigència d’aquesta malaltia i les persones que la pateixen.

Des de l’associació Ginesta volen recordar aquesta data el dia 19 d’octubre dia internacional del càncer de mama, i com cada any sortiran al carrer i es farà la lectura del manifest. Aquest divendres a 2/4 de 7 de la tarda a l’Escorxador es farà una sessió de ”música del cor” i la lectura del manifest per varies dones, per després assistir a la xerrada organitzada per Ampert del càncer de mama avui.
El diumenge 21 d’octubre Ginesta participarà en la cursa de Sant Quinti organitzada per ADECA. El dia 23 d’octubre preparen una xerrada de nutrició sobre com elaborar un menú, a les 7 de la tarda a l’Escorxador de Vilafranca. I finalment el diumenge 28 una passejada pels voltants d’Aiguaviva amb el guia Toni Inglada. Se sortirà a les 9 del mati de l’estació d’autobusos.
Totes les activitats són per millorar la qualitat de vida, amb una bona alimentació i exercici físic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: