Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ginestà ha obert aquest diumenge la 8a edició del Festival Musicveu organitzat per Pinnae

El festival MusicVeu aplega 11 grups i músics d’estils i posicionaments ben variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe.

Ginestà és una banda de quatre components encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català, endinsant-se de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani.
La banda s’encarregava d’obrir els concerts del festival MusicVeu aquest diumenge a Cal Figarot.

El festival MusicVeu aplega 11 grups i músics d’estils i posicionaments ben variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe. Com totes les edicions anteriors, Musicveu destina part de la seva recaptació obtinguda a projectes solidaris. En aquesta 8a edició serà en benefici del Programa Junts per l’Alzheimer i altres demències de l’Associació TIÁM i l’Associació Llambrusca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: