Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC exigeix una solució pels accidents a l’Avinguda de la Pelegrina

ERC i veïns demanen al govern que actuï de forma immediata davant els reiterats accidents a l’Avinguda de la Pelegrina.

La cruïlla del carrer Pere Alegret amb l’Avinguda de la Pelegrina s’ha convertit en un punt negre de Vilafranca. En els darrers mesos hi ha hagut diverses topades de cotxes que han requerit la presència d’ambulàncies i policia, un fet que demostra la gravetat de la situació. Davant d’aquests fets, els veïns reclamen que s’hi actuï i es posi fi a la inseguretat.

La portaveu d’ERC, Mònica Hill, recorda que en ple del mes de setembre  va preguntar al govern què pensava fer davant els continuats accidents a l’avinguda de la Pelegrina. Aquest ha estat un dels precs constants dels republicans durant els últims mesos pels diversos accidents no han fet més que augmentar. Hill exposa que “cal trobar una solució a aquesta problemàtica que afecta als veïns i a la ciutadania de tot Vilafranca”, lamentant que el govern municipal no hagi actuat encara.

Des d’ERC es considera que cal trobar la forma perquè els vehicles no vagin tan ràpid per aquesta via i d’aquesta manera reduir els accidents, a més que també possibilitaria hi hagués més seguretat alhora d’accedir als camps de l’altra banda de la carretera que són molt utilitzats per la gent per anar a passejar.

D’altra banda el regidor Josep Àlvarez, punta que el barri de la Barceloneta té altres deficiències. Per Àlvarez cal de forma urgent il·luminar i arranjar el terra de l’aparcament, del Parc de Llevant, assegurar totes les tanques dels solars buits que són un perill pels vianants, asfaltar i ampliar les voreres, millorar les zones enjardinades, acabar amb les barreres arquitectòniques o iniciar el projecte d’utilització dels solars buits per ús social.

 

 

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: