Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup d’infants d’Espais de Veus han estrenat el musical “El màgic d’Oz” a Cal Bolet

L’obra és el resultat de l’intensiu de musical que durant tres setmanes van fer un grup d’infants i joves d’entre 7 i 14 anys.

Es tractava de la producció d’un musical, des del principi fins el final: cantar, fer les coreografies, ballar, actuar, l’escenografía, vestuari, els decorats… El resultat es va poder veure dissabte al Teatre Municipal Cal Bolet de Vilafranca amb ‘El màgic d’Oz’. Enguany, és la primera vegada que el curs durava tres setmanes enlloc de 15 dies com en els anys anteriors. A més, una de les altres novetats és que han ajuntat infants de diverses edats. La creadora i formadora de l’Espai de Veus, Anna Mallofrè, explicava l’experiència ha estat molt bona i que l’edat no és important, ja que tothom pot aportar i aprendre coses als altres. També comentava que el que més treballen és la presència, la confiança i la seguretat damunt de l’escenari.

Paral·lament, el curs ha engegat a l’Espai de Veus. Ja estan treballant amb el musical per a adults i els diversos cors. Aquesta setmana, el cor de joves i de noies viatgen a Alemanya a cantar.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: