Diumenge, 8 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Espai de Veus al cicle ‘Com està el pati!’ de la Biblioteca Torras i Bages

El cor jove de l’Espai de veus ha protagonitzat la segona sessió del cicle de concerts a la terrassa de la biblioteca ‘Com està el pati!’

El Cor Jove està integrat per sis veus mixtes de 15 a 19 anys. És un cor divers i independent, amb un objectiu comú: expressar a través del cant. A l’Espai de Veus entenen la veu com l’expressió del que s’és i el seu entrenament un camí de creixement i evolució personal, de descoberta d’un mateix i del desplegament del propi potencial com a persones, artistes i creadors. El seu objectiu no és buscar cap so predeterminat sinó que cadascú trobi aquella guspira que li donarà el color, la brillantor i el caràcter que li permet ser.
En aquesta segona sessió del cicle de concerts a la terrassa de la Biblioteca Torras i Bages ‘Com està el pati!’, el cor va fer un recorregut per alguns dels seus temes preferits.

A cappella o amb acompanyament, el seu repertori és ric i variat: temes d’autor, clàssics o contemporanis, música moderna, popular d’arreu… Sis colors, sis timbres, sis entitats que s’uneixen formant un mar sonor potent, ric, amb caràcter, expressiu i brillant.
Anna Mallofrè és l’encarregada de dirigir el Cor Jove de l’Espai de Veus, que compta amb l’acompanyament del pianista Gerard Morató.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
21:00
Músics de Vilafranca
Antoni Insensé Bertran (1859 - 1910)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: